Virtualni dan preddiplomskih studija
26. 4. 2021. / 17:30h


Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj. Već 23 godine stvaramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj. Želimo da i ti budeš dio našeg tima, te da kroz odabir jednog od šest preddiplomskih studija/smjerova stekneš znanja za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada. Brojimo preko 1450 studenata na visokoškolskom obrazovanju i preko 140 nastavnika i suradnika.

Pridruži nam se na Virtualnom danu preddiplomskih studija, u ponedjeljak 26. 4. 2021. s početkom u 17:30 sati te saznaj sve što te zanima o samom studiju od našeg dekana doc.dr.sc. Mislava Balkovića, prodekanice za studente Nade Kaurin Knežević kao i o međunarodnim mogućnostima za naše studente.

Pridružit će nam se i gosti, poslodavci iz gospodarskog sektora s kojima surađujemo:

 • Rimac automobili – Manager of IT Operations – Dubravko Hlede
 • Degordian – CEO – Daniel Ackermann
 • Kofein – CEO – Tomislav Krajačić
 • Good Game Global – CEO – Nikola Stolnik

koji zapošljavaju naše studente ili ulažu u nastavak obrazovanja svojih zaposlenik.

(* ČINJENICA – 96% naših diplomiranih studenata su zaposleni u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.) te naših voditelja studija, studenata i alumna.

Činjenice:

 1. Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima sustava osiguravanja kvalitete koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje – AZVO.
 2. Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima sustava sveukupne kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje – AZVO, kroz postupak reakreditacije.
 3. Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete „Meets the Quality Requirements“ Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.
 4. Microsoft nas je 2014. proglasio “Partnerom godine” u konkurenciji 3200 organizacija iz cijelog svijeta.
 5. Naši nastavnici i znanstvenici iz istraživačkog centra Algebra LAB osvojili su 1. mjesto na natjecanju u organizaciji Europske komisije „European Big Data Hackathon“ 2017. godine, natječući se s istraživačima iz drugih zemalja Europske unije.
 6. Najbrže rastemo! Prosječna godišnja stopa rasta broja upisanih studenata na naše preddiplomske studije u protekle tri godine je 22% godišnje.
 7. Algebra – Ernst & Young poduzetnik godine 2021!

Odgovorit ćemo ti na pitanja poput:

 • Zašto upisati Visoko učilište Algebra?
 • Što ćeš naučiti na studiju?
 • Koja su to potrebna znanja i vještine s kojima ćeš nakon završenog studija biti konkurentan na globalnom tržištu rada?
 • Za koje poslove na globalnom tržištu rada te pripremamo?
 • Koji su to poslodavci koji zapošljavaju naše studente već na 1. godini studija?

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme a najkasnije do 24. 4. 2021.!

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.