Besplatne zimske radionice za srednjoškolce
  • 8. 2. – 9. 2. 2020.

Besplatne zimske radionice za srednjoškolce!

Besplatne zimske radionice za srednjoškolce održat će se - 8. 2. - 9. 2. na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu ( Ilica 242 – ulaz iz Domobranske ulice).. Pridruži nam se, provedi dva dana s nama i iskoristi priliku da upoznaš najnovije digitalne trendove, radiš na top notch tehnologijama te da upoznaš naše genijalne predavače koji rade na proizvodima koje svakodnevno koristiš.

Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Prijavi se do 1. veljače 2020. na zimske radionice i budi među 120 sretnika koji će dobiti priliku biti dio ove priče.

Rezerviraj svoje mjesto!

Prijavi se na radionicu do
1. 2. 2020.


  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.


BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.