Znam kako stvoriti svoj svijet i pomoći drugima!

Znam kako stvoriti svoj svijet i pomoći drugima!

Iskoristi 20% popusta

Mnogi od vas bili su na raspolaganju svojim obiteljima, prijateljima i susjedima kako bi lakše prošli kroz sve izazove epidemije. I neka vaša pomoć ne stane na tome. Sada kada se život vraća nekom normalnijem tijeku, iskoristite svoje talente, znanje i ideje kako biste potaknuli nečije poslovanje i to kroz digitalne kanale.

Sigurno poznajete neko lokalno poslovanje kojem treba pomoć (postolar, vodoinstalater, kafić, restoran, trgovac, prodaja ribe, sportski klub, rođendaonica…).

Visoko učilište Algebra u suradnji s  partnerima na projektu: Google i OTP banka vas pozivaju da nam se pridružite na natječaju u kojem ćete zajedno s timom prijatelja osigurati upravo tom lokalnom poslovanju bolju vidljivost i oglašavanje na digitalnim kanalima.

Odaberite mali obrt, OPG ili obiteljsku tvrtku kojoj želite pomoći i prijavite svoj tim do 10. 8. 2020.!

Što dobivam sudjelovanjem?

Digitalna znanja i budžet da pomogneš lokalnom poslovanju po izboru! Prisustvovat ćeš sa svojim timom na 6. radionica Digitalne garaže koju će voditi profesori i predavači na studiju digitalnog marketinga. Kada stekneš znanja, Google će svakom članu tvog tima osigurati budžet od 400 kuna za podizanje kampanje na internetskim kanalima. Za trud ćemo svakog u tvom timu nagraditi i s kreditnom karticom s početnih 200 kuna koju osigurava OTP banka.

Kako se prijaviti?

Okupi svoj tim od najmanje 3 drugih studenata/maturanata, odaberite kapetana tima, pronađite lokalno poslovanje kojem želite pomoći i oglasiti ga na digitalnim kanalima, te ispuni prijavnicu.

Detalje oko pravila prijave i sudjelovanja pročitaj u pravilima natječaja ovdje! Mogućnost sudjelovanja dobit će 40  timova za koje mentori natječaja s Visokog učilišta Algebra procjene da im je u ovom trenutku najpotrebnija kvalitetna prisutnost na digitalnim kanalima.

*Kapetan tima mora imati više od 18.godina

*Svi članovi tima moraju imati između 17-22 godine starosti

Partneri natječaja

 

Podijeli: Facebook Twitter