Znam kako stvoriti svoj svijet

  • 6 preddiplomskih studija / smjerova
  • 7 diplomskih studija / smjerova
  • 1300+ studenata
  • 140 nastavnika / suradnika

Visoko učilište Algebra dio je najveće privatne obrazovne organizacije u Republici Hrvatskoj i regiji, prisutne u više od 20 gradova širom Hrvatske. Osnovana 1998. godine, Algebra danas zapošljava više od 140 stalnih zaposlenika i preko 400 vanjskih suradnika.

Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada

Ako razmišljaš o upisu na instituciju visokoškolskog obrazovanja, time si već na pravom putu. Izaberi jedan od šest studijskih smjerova/specijalizacija iz digitalnog područja i kreni u svoju digitalnu budućnost. Tijekom studija osigurali smo ti i posebno prilagođenu stručnu praksu u jednoj od najboljih kompanija u Hrvatskoj ili EU.

To radno iskustvo ujedno će ti pomoći pri pisanju završnog rada, ali bit će i sjajna prilika za upoznavanje s budućim radnim okruženjima i stjecanje dragocjenih poslovnih poznanstava.

Preddiplomski studiji Visokog učilišta Algebra Osigurat ćemo ti digitalna znanja i alate kako bi sam donosio odluke i pronašao svoj vlastiti putODABERI JEDAN OD 6 PREDDIPLOMSKIH STUDIJA/SMJEROVA ODABERI NAJKVALITETNIJI STRUČNI STUDIJ U HRVATSKOJ!

Prijavi se

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.