Image for League of Legends World Championship
Naslovnica

League of Legends World Championship

Gledaj finale svjetskog prvenstva u „League of Legends“, 10. studenog u 13:00 sati s ekipom u Algebri - dvorana Nikola Tesla!

Rezerviraj svoje mjesto!
Visoko učilište Algebra i udruga za promociju elektroničkog sporta “EXP Algebra” pozivaju sve gamere, igrače i fanove računalnih igara na veliko finale „League of Legends World Championship“, u subotu, 10. studenog u 13:00 sati u Algebri (Gradišćanska 24) – dvorana Nikola Tesla.

Obožavatelji ove računalne igre sigurno znaju i to da svjetsko prvenstvo „League of Legends“ gleda više ljudi nego slavna završnica doigravanja NFL lige američkog nogometa Super Bowl!

EXP Algebra” udruga je koju su krajem 2012. godine osnovali studenti Visokog učilišta Algebra s ciljem promocije gamerske subkulture, računarstva, računalnih tehnologija, game developmenta te organizacije javnih događanja ove tematike.

Želiš biti dio ovog gaming eventa? Odlično! Prijavi sebe i frendove i uživo prati borbu za naslov najbolje „LoL“ ekipe na svijetu! Vidimo se 10. studenog u 13:00 sati u Algebri (Gradišćanska 24) – dvorana Nikola Tesla!

Više o samom događanju na: https://watch.lolesports.com/home/ 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.