Image for Natjecanja
Kampus

Natjecanja

Vjerujemo u vas. Znamo da ste posebni. Zato smo uvijek izuzetno ponosni kad se dokažete na međunarodnoj sceni.

Prilika za dokazivanje je svake godine zaista mnogo. Organizirano nastupamo na natjecanjima kao što su svjetska „olimpijada“ znanja i vještina „World Skills“, natjecanje mladin inovatora „inova mladi”, Idea Knockout, Hacking Night, Cisco NetRiders ili razni Hackathoni. Razna područja za razne vrste talenata.

Tko zna, možda se uskoro tvoje ime nađe na našoj “listi slavnih”.

NetRiders natjecanje (Cisco Networking Academy)

Natjecanje najboljih mladih stručnjaka za računalne mreže, na kojem naši studenti već tradicionalno postižu sjajne rezultate:

  • Matej Maček, student diplomskog studija računarstva – 9. mjesto, 2015.
  • Antun Nemanić – 3. mjesto (najbolji hrvatski rezultat na ovom natjecanju), 2016.
  • Tomislav Trohar, student sistemskog inženjerstva – 5. mjesto, 2017.

INOVA mladi 2015.

Četiri studenta 2. godine programskog inženjerstva, Matija Derk, Armin Bodružić, Hrvoje Baić i Andrei Zvonimir Crnković pobijedili su u kategoriji programskih rješenja visokih učilišta sa svojim open source sustavom za detekciju prometne nesreće – “Accident detection”.

Idea Knockout 2015

Na najuzbudljivijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja naš diplomant primijenjenog računarstva Vedran Mandić osvojio je 2. mjesto sa svojim startupom Mogy.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.