Image for Sport i rekreacija
Kampus

Sport i rekreacija

Voliš futsal? Smatraš se kraljem malonogometnog igrališta? Nitko te nema u haklu? U bazenu si u svom elementu, a na snijegu stojiš bolje nego na zemlji? Dat ćemo ti priliku da se pokažeš i kod nas!

Uzrečica ‘zdrav duh u zdravom tijelu’ možda je nastala na ulicama starog Rima, ali jednako vrijedi i danas. Uključi se u neku od naših sportskih momčadi, izbori se za pobjedu na turnirima i, kako sportski novinari vole reći, pokaži svu raskoš svog talenta.

Naše sportske momčadi svake godine sudjeluju na svim važnim studentskim događajima, poput Elektrijade, Tehnologijade i Sveučilišnih igara. Nema bolje prilike da se dobro zabaviš, dokažeš i usput stekneš nove prijatelje (a ako ti stvarno nema ravna – i sportske rivale).

Ponudu sportova i aktivnosti svake godine pripremamo prema zanimanju studenata, pa ćeš moći izabrati između nogometa, slobodnog penjanja, badmintona, skijanja, šaha, odbojke na pijesku, kuglanja, košarke, trčanja…

Osim toga, svake godine organiziramo Sportske igre, odlaske na skijanje i aktivne izlete, što znači da te očekuje stvarno mnogo prilika za druženje i zabavu u opuštenom okruženju.

Vodič za studente

Studentske novine

Ostale novosti

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.