Naslovnica

Kreću novi termini programa obrazovanja u Rijeci, prijavi se na vrijeme!

[fusion_text]Sezona sunca i kupanja na riječkom području se bliži. Kako biste do ljeta stekli vrijedna znanja i vještine te ih upisali u e-radnu knjižicu pojačali smo broj termina programa obrazovanja u Algebri u Rijeci. Na adresi Korzo 24a, u ožujku i travnju kreću nove grupe za WEB, 3D, Grafičkog dizajnera, za Specijaliste internetskog marketinga i Voditelje EU fondova dok od specijalističkih edukacija izdvajamo početak CCNA akademije. Za sve one koji su na besplatnim Algebrinim radionicama, kako u učionici tako i na online predavanjima, dobili vouchere s 30% popusta podsjećamo da ih iskoriste na vrijeme.

[/fusion_text][fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Sljedeći termini programa obrazovanja u Algebri u Rijeci kreću:

23. 03. 2015. - CCNA akademija 

23. 03. 2015. - Specijalist internetskog marketinga

30. 03. 2015. - Web dizajn

07. 04. 2015. - Grafički dizajn – specijalist digitalnog izdavaštva

07. 04. 2015. - 3D dizajner

11. 04.2015. - Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

Rijeka i okolica pripremaju se za udarnu turističku sezonu, u kojoj su osim uslužnih djelatnosti itekako prisutna i druga znanja i vještine koja se ovih dana stječu u Algebri u Rijeci. O programima obrazovanja koji se najviše 'traže' u Rijeci, upitali smo koordinatoricu Algebrine poslovnice Vinku Mitrov.

"Pa mogla bih reći da i mi idemo ukorak  s turističkom sezonom jer kao što turizam ne može bez  hotelskog osoblja, animatora, konobara.. tako ne može opstati niti bez brojnih djelatnosti iz 'sjene'. Spomenut ću samo Web dizajnere koji izrađuju brojne promotivne stranice ili Specijaliste digitalnog marketinga bez kojih danas ne prolazi niti jedna ozbiljna i cjelovita kampanja. Primjećujem i da mnogi upisuju programe obrazovanja poput 3D dizajna, odnosno svladavaju znanja i vještine koji im omogućuju da rade iz vlastitog doma, kao freelanceri.

Veliko je zanimanje i za program Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova,  što ne čudi jer znanje vezano uz EU fondove nikad nije bilo toliko vrijedno budući da smo ušli u novo financijsko razdoblje u kojoj je Hrvatskoj na raspolaganju 10 puta veći iznos sredstava nego u prošlom financijskom razdoblju."

Otvoreno učilište Algebra u Rijeci ovih dana kreće s novim terminima. Predbilježi se na vrijeme i ako si prisustvovao/la besplatnim Algebrinim radionicama ne zaboravi iskoristiti voucher od 30%!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp