Image for Krenule prijave za besplatni Access Masters online event – 17. 5. 2021.
Naslovnica

Krenule prijave za besplatni Access Masters online event – 17. 5. 2021.

Razmišljaš o diplomskom studiju u inozemstvu? Biraš između Alba Graduate Business School, EU Business School, Grenoble Ecole de ManagementHult International Business School ...popis je dug :)

Prijavi se na  Access Masters besplatni virtualni event, koji će se održati 17. 5. 2021. s početkom u 16:30h i saznaj sve što te zanima o studijskim programima vodećih fakulteta u Francuskoj, Grčkoj, USA ili Italiji na linku: https://bit.ly/3tTTaPt.

Možda osvojiš i stipendiju u iznosu od 1000EUR. Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.