Image for Krešimir Končić iz Neuralab-a gostujući predavač
Naslovnica

Krešimir Končić iz Neuralab-a gostujući predavač

 

Na kolegiju Organizacija digitalne agencije studenti preddiplomskog studija Digitalnog marketinga uče o različitim aspektima poslovanja marketinških agencija u digitalnom dobu. Mnoge od tih tema pokrio je u gostujućem predavanju Krešimir Končić, CEO digitalne agencije Neuralab koja urede ima u Zagrebu i New Yorku.

Krešimir Končić studentima je govorio o specifičnosti suradnje s klijentima kroz povijest agencije, o različitim vrstama usluga, načinima određivanja cijena usluga i posebnostima naplate povlačeći paralelu između europskih i američkih klijenata. Osim toga, studenti su ga dočekali s nizom pitanja vezanim uz razvoj karijere od juniora do seniora, specifičnostima upravljanja projektima u Nueralabu te mogućnostima prakse. Studenti nisu skrivali oduševljenje komentarima: „Ja bih došla raditi kod vas!“ i „Super ste bili. Dođite nam češće“.

Da je zadovoljan gostovanjem, Krešimir je potvrdio riječima: „Jedva čekam da vas upoznam u offline-u.“

O Neuralabu
Neuralab je digitalna agencija koja broji 20 zaposlenika u uredima u Zagrebu i New Yorku specijalizirana u niši eCommerce-a i „enterprise level“ web stranica baziranih na WordPress platformi. Poznati su po velikom broju nagrađivanih eCommerce projekata u hrvatskoj i svijetu. Više o jednoj od najpoznatijih eCommerce digitalnih agencija možete saznati na njihovim web stranicama www.neuralab.net .

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.