Image for Odradi stručnu praksu u inozemstvu!
Naslovnica

Odradi stručnu praksu u inozemstvu!

Stručnu praksu za vrijeme studija možeš odraditi i u inozemstvu. Vjerujemo da će tvojem budućem poslodavcu takvo iskustvo biti prednost pri zapošljavanju, a i sigurni smo da ćeš se vratiti bogatiji za brojna nova iskustva.


Algebra svake godine proširuje popis partnera kako bismo ti osigurali najbolju moguću podlogu za razvoj karijere. Stručnu praksu možeš dogovoriti u bilo kojoj organizaciji po vlastitom izboru, uz uvjet da se praksa obavlja u zemlji EU. Slobodno se obrati našem Centru karijera za više informacija.

Ciljevi stručne prakse:

  • prilagodba specifičnim zahtjevima tržišta rada različitih zemalja,
  • postizanje specifičnih vještina u obrazovanju,
  • bolje razumijevanje gospodarstava i društava različitih zemalja kroz radno iskustvo.

Trajanje stručne prakse: 2 do 12 mjeseci

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.