Image for Buddy program
Naslovnica

Buddy program

Cilj Algebrinog Buddy programa je povezati nove međunarodne studente sa svojim prijateljima domaćinima – domaćim i stranim studentima koji su spremni pomoći novopridošlicama da se osjećaju kao doma prilikom dolaska na studij u Hrvatsku, posebno tijekom njihovog prvog semestra na Algebri.

Buddiji mogu pomoći stranim studentima da istraže Zagreb, daju savjete i otkriju trikove o studiranju na Algebri, ali ponajprije da se druže I sklope nova prijateljstva. Osoblje Odjela za međunarodnu suradnju redovito se sastaje s Buddijima i povezuje ih s novim studentima te podržava njihove brojne aktivnosti i manifestacije.

Naši eventi:

International Student Welcome Day

Već tradicionalni International Student Welcome Day na Visokom učilištu Algebra ove se godine održao 30 rujna.
S veseljem smo ugostili nove strane studente, studente na razmjeni i Erasmus+ studente koji su stigli iz cijele Europe, ali i SAD-a, Republike Koreje i Indije.

 

Zagreb Sightseeing

Croatian Language and Culture workshop

Prva radionica hrvatskog jezika i kulture za strane studente i studente na razmjeni u okviru programa Erasmus+ održala se u početkom zimskog semestra 2019. Radionica je osmišljena tako da pomogne studentima svladati osnove hrvatskog jezika i pruži uvid u hrvatsku kulturu.

 

Halloween Pub Crawl

International Movie Night

Great International Christmas Cook-off

Uz pomoć Odjela za međunarodnu suradnju u prosincu 2019. Erasmus studenti organizirali su event na kojem su hrvatski studenti i buddyji mogli degustirati internacionalnu hranu.

 

Zagreb Museum Night

Studirati u inozemstvu nije nimalo jednostavno, zar ne?

Želiš li pomoći novim stranim studentima da se osjećaju kao kod kuće?

Ako studiraš na Algebri kao redovan student i želiš se družiti sa stranim studentima, na pravom si mjestu!

Algebrin Buddy program projekt je kojim se nastoji povezati strane studente s njihovim buddyjima – lokalnim studentima koji su im spremni pomoći da upoznaju svoje novo okruženje.

Zajedno sa svojim buddyjem strani studenti upoznat će Zagreb, otkriti sve cake studiranja na Algebri i ono najvažnije, odlično se zabaviti!

Uključi se u Algebrin Buddy program već danas!

erasmus@algebra.hr

Studirati u inozemstvu nije nimalo jednostavno, zar ne?
Želiš li pomoći novim stranim studentima da se osjećaju kao kod kuće?
Prijavnica

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.