fbpx
Image for Miroslav Varga – gost predavač na studiju digitalnog marketinga
Naslovnica

Miroslav Varga – gost predavač na studiju digitalnog marketinga

 

Miroslav Varga, jedan od veterana digitalnog marketinga u Hrvatskoj, poznat je i šire od naših granica po znanju, šarmu i predavačkom stilu. Miroslav je Integrated data analyst u jednoj od najboljih hrvatskih agencija specijaliziranih za digitalnu oglašavanje i analitiku, Escape studio iz Osijeka.

Prošli tjedan, našim je studentima 2. godine prijediplomskog studija digitalnog marketinga održao predavanje na temu „Pisanje tekstualnih oglasa u Google Ads-ima“ na kolegiju Marketing na tražilicama.

Studentima je otkrio tajne koje se kriju iza učinkovitih oglasa:  koliko su važni tehnički aspekti Google Ads platforme, koliko dobra priprema ciljane publike, a koliko kreativnost. Za studente su osobito bili važni savjeti za njihovu karijeru gdje je odgovarao na njihova brojna pitanja odakle su studenti saznali da u Escape-u najviše cijene znatiželju i želju za učenjem i razvojem. Miroslav nije krio iznenađenje znanjem studenata i stručnim načinom razmišljanja te s veseljem prihvatio poziv na offline druženje prvom prilikom!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.