Naslovnica

Mladi Ivančani završili edukaciju za Voditelja EU projekata

U ponedjeljak, 25. siječnja, u ivanečkoj Gradskoj vijećnici održana je prigodna svečanost na kojoj su mladima, zaposlenima u Projektnom uredu Ivanec, dodijeljena uvjerenja o položenoj edukaciji za Voditelja EU projekata, stečena nakon Algebrine edukacije za Voditelja izrade i provedbe EU projekata.

Algebra_podjela-diploma_Ivanec-12

Radi se o projektu grada Ivanca u sklopu kojeg je 10 mladih, koji posjeduju diplome VŠS ili VSS zaposleno u Projektnom uredu za mlade, u sklopu mjere Mladi za EU. Projekt traje šest mjeseci, a prvi partner u projektu je Poslovna zona Ivanec d.o.o.. Partneri na projektu su i HZZ te Pučko otvoreno učilište Đuro Arnold Ivanec.

- Završili smo prvu fazu projekta, edukacija je bila odlična, a u sljedeća tri mjeseca će se Projektni ured maksimalno okrenuti tržištu. Tako će lokalni
poduzetnici, kao i udruge imati potpuni poslovni servis u našem Uredu, čime će moći puno kvalitetnije iskoristiti svoje mogućnosti
– istaknula je voditeljica projekta Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec.

Jedan od partnera je i Hrvatski zavod za zapošljavanje, koji je maksimalno podržao projekt i inicijativu te osigurao plaće za polaznike edukacija te troškove prijevoza.

- Ovo je odlična ideja, grad Ivanec je pokazao koliko drži do cjeloživotnog učenja. Svaki dan slušamo u medijima koliko je važno školovanje, i kako se ono ne provodi samo u školi, a ovaj projekt traje šest mjeseci i polaznici stvarno mogu naučiti mnogo. Čestitam svim polaznicima ove edukacije, pozivam ih da se nastave aktivno truditi do kraja projekta, i ne sumnjam da će uspjeti – rekla je Branka Šaško, iz HZZ-a Varaždin.

Edukacija za Voditelja izrade i provedbe EU projekata traje 120 sati, kroz pet različitih modula, a provodili su ju vrhunski Algebrini predavači, dokazani EU projektni konzultanti. Nakon edukacije steli su uverenja o završenoj edukaciji te upis zvanja Voditelj EU projekata u radnu knjižicu.

Algebra_podjela-diploma_Ivanec-5- Ovo je jedan od boljih projekata u regiji, vjerojatno i u cijeloj Hrvatskoj, i čestitke na inicijativi i realizaciji. Algebra je dosad sudjelovala u projektima EU fondova u iznosu većem od 30 milijuna kuna kao nositelj projekta, partner ili izvođač projekta. Naša edukacija Voditelj izrade i provedbe EU projekata je vodeća na tržištu. Posebno ističem da se radi o kombinaciji teoretskih znanja s praktičnim primjerima iz prakse, odnosno radu na konkretnim projektima – istaknuo je regionalni koordinator Algebre Alen Kaminski.

Algebra inače u regiji Sjever djeluje u četiri EducirajMe centra (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Virovitica), a u centru u Varaždinu novi ciklus edukacija za Voditelja izrade i provedbe EU projekata počinje krajem veljače.

Kako je najavljeno, ovaj projekt tek je prvi korak, a u Gradu Ivancu ističu se će po završetku projekta krenuti i druga faza, odnosno pokretanje Poduzetničkog inkubatora.

- Čestitam ovim mladim polaznicima edukacija i zahvaljujem svima koji su dionici ovog projekta. S posebnim ponosom ističem da je ova ideja začeta na našem poslovnom klubu, nakon čega je razrađen i daljnji tijek aktivnosti. Mi svakoj ideji tako pristupamo, a nadam se da ćete i vi ostati tim. Danas nije dovoljno završiti fakultet, čekati da posao dođe k tebi, morate se potruditi, ili kao što kaže stara kineska poslovica, sada ste naučili loviti ribu, pa neće morati čekati da vam netko drugi donese ribu – poručio je polaznicima projekta gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić.

https://www.youtube.com/watch?v=YsKF_YNh6rM

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp