Naslovnica

Mogu li vam EU fondovi promijeniti život?

Uspješne priče o  povlačenju bespovratnih sredstava iz EU fondova ovih dana ne silaze s naslovnica medija u Hrvatskoj. No, to se ne događa bez razloga jer EU fondovi nikad nisu bili darežljiviji. Otvoreno učilište Algebra, kao pionir i lider provođenja edukacije iz područja EU fondova iz tog razloga pokrenulo je veći broj termina programa obrazovanja za Voditelje izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Ne propusti one koje ovih dana kreću u Zadru, Splitu i Rijeci! 

[fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Termini programa obrazovanja Voditelje izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova:

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

EU fondovi promijenili su mi život! Ovo je samo jedan u nizu naslova koji je ovih dana izišao u medijima, a dio je tekstova čija je objava sufinancirana sredstvima u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Zašto se posljednjih šest mjeseci toliko intenzivirala priča oko EU fondova najbolje pojašnjavaju same brojke!

Hrvatskoj je u razdoblju 2014. – 2020. dostupno iz EU fondova ukupno 10,6 milijardi eura za ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj te otvaranje radnih mjesta….

Raspoloživi iznos 10 puta ja veći nego u prošlom financijskom razdoblju, što znači da je svaka osoba koja posjeduje znanja i vještine za prepoznavanje prilika za financiranje projekata iz EU fondova, dizajn i cjelokupnu razradu te provedbu EU projekata, od iznimne važnosti za svaku tvrtku, udrugu, organizaciju u javnom vlasništvu, ili bilo koju drugu organizaciju koja može postati nositeljem EU projekta.

Kao pionir i lider provođenja edukacije iz područja EU fondova, Otvoreno učilište Algebra susreće se s uspješnom pričom s gotovo svakim svojim polaznikom programa obrazovanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Velik broj njih na temelju novog iskustva i znanja dobiva novi  posao ili prijavi vlastiti projekt. Jedan takav rezultirao je bespovratnim sredstvima u iznosu od 600.000 eura, koje je svojim projektom povukao Algebrin polaznik dr. sc. Damir Godec iz Zagreba.

[su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=YRtD6uo4RE4"]

I dok je Damir povukao sredstva, polaznica Marina Mišić je dobila posao:

[su_quote]„Zbog programa obrazovanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova u Algebri čak sam raskinula stambenu štednju i rizik se isplatio. Samo mjesec dana nakon završenih predavanja, dobila sam posao u Centru za odgoj i obrazovanje Karlovac gdje radim na projektu Europske unije“.[/su_quote]

Posao je nakon što je kao nezaposlena završila program obrazovanja za Voditeljicu EU fondova u Algebri  dobila i Antonia Gverić, i to  u konzultantskoj tvrtki WYG savjetovanje, koja je dio WYG grupe, jedne od vodećih konzultantskih tvrtki na svijetu na području EU fondova.

Otvoreno učilište Algebra uz najbolje hrvatske konzultante više od 7 godina provodi edukacije iz područja EU fondova na kojima se  s mogućnostima financiranja upoznalo više stotina polaznika, te naučilo kako kreirati projektne prijedloge, izraditi natječajnu dokumentaciju i kako uspješno provoditi EU projekte diljem Hrvatske

“Znanja u izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova itekako su atraktivna na zadarskom području gdje je povlačenje bespovratnih sredstava u fokusu mnogih razvojnih agencija, ali i malih i srednjih poduzetnika”, objašnjava Melita Brdar, koordinatorica Algebrinog centra u Zadru, gdje ovih dana uz Rijeku i Split kreću novi termini edukacije za Voditelje izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Budite i ti dio ovih uspješnih priča, jer EU fondovi nikad nisu bili darežljiviji!

 

[button link="https://www.algebra.hr/edukacija/centar-za-obrazovanje-u-podrucju-eu-fondova/voditelj-izrade-i-provedbe-projekata-financiranih-iz-eu-fondova/" color="default" size="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_position="left" icon_divider="yes" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" alignment="center" class="" id=""]Rezerviraj mjesto u učionici![/button]

 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.