Image for Mogućnost besplatnog stjecanja titule Microsoft Technology Associate (MTA)
Naslovnica

Mogućnost besplatnog stjecanja titule Microsoft Technology Associate (MTA)

Visoko učilište Algebra osiguralo je za 200 studenata mogućnost besplatnog stjecanja titule Microsoft Technology Associate (MTA). Ovo je titula koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskim tehnologijama. U sklopu ovog projekta osigurana je mogućnost za besplatno stjecanje nekog od dvanaest ponuđenih certifikata. Tako je 19. ožujka dvije stotine Algebrinih studenata pristupilo polaganju certifikata te time obogatila svoj životopis.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.