Image for Erasmus+ KA107 na Visokom učilištu Algebra: Projekt mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja
Naslovnica

Erasmus+ KA107 na Visokom učilištu Algebra: Projekt mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja

Visoko učilište Algebra provodi i Projekt mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja u okviru Erasmus + programa, KA107 od 2018. godine i to sa institucijama iz Jordana, Alžira, Egipta, Indonezije i Indije. Na ljetnom semestru 2018/2019 Visoko učilište Algebra prvi puta ugošćuje studente iz Jordana i Alžira s partnerskih institucija i to 2 studenta s Jordan University of Science and Technology (JUST) i 2 studentice s alžirske institucije University Djillali Liabes of Sidi Bel-Abbès. U sljedećoj akademskoj godini Visoko će učilište ugostiti i studente iz Benha University iz Egipta, Chitkara University iz Indije te Narotama University iz Indonezije. U okviru ovog projekta mobilnosti očekuje se dolazna i odlazna mobilnost osoblja, a očekivani rezultat projekta je jačanje kapaciteta svih institucija u projektu te moguće prijave na Erasmus KA2 projekte u 2020. godini.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.