Image for Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji .debug
Naslovnica

06.11.2019

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji .debug

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug (www.debug.hr), održat će se 12. i 13. prosinca u našem Algebra LABu, u produkciji medijske kuće Bug i suorganizatorstvo Algebre.

Uz čak 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“, 750 m2 veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i softverskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje uključene u cijenu ulaznice - u upoznavanju i druženju s kolegama, developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne digitalne zajednice. Posebno smo ponosni da nam se kao jedna od keynote prezenterica vraća Maja Bilić, Algebrina bivša predavačica, a danas Global Programmatic Ads Lead u Googleu. Predavanja na konferenciji održat će i cijeli niz Algebrinih bivših studenata, danas uspješnih digitalnih profesionalaca, a cijela lista je dostupna na https://www.debug.hr/#predavaci.

Uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom, sudjelovanje na .debugu potvrdili su vodeći pokretači domaće programerske scene, istovremeno i najpoželjniji IT poslodavci - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su FIVE, CROZ, Huawei, Microblink, Trikoder, Zagrebačka banka, Addiko Bank, Amodo, Erste Bank, GlobalLogic, Include, Inforat, Infobip, Nanobit, Privredna banka Zagreb, Photomath, Span i Sysbee.

Ulaznice za .debug su u prodaji na adresi www.debug.hr, uz značajan popust za studente i učenike.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.