Image for NASA u Algebri!
Naslovnica

NASA u Algebri!

Pozivamo sve naše HR studente na gostujuće online predavanje Zorana Kahrića, Lead Test Engineer-a u NASI. Predavanje će se održati u četvrtak, 11.3.2021. s početkom u 17 sati na temu "Od ideje u laboratoriju do satelita u orbiti.". Link za pristup pronađite na Infoeduci.

ZORAN KAHRIĆ

Zoran radi na NASA Goddard Space Flight Center pored Washingtona DC od 2001. Tijekom tog vremena radio je na projektima James Webb teleskopu, Aquarius, SET, MMS i ICESat-2. Radio je kao radiation efekt inženjer, software programer, hardware design, test inženjer i na projektima komunikacije između satelita i zemaljskih stanica.

Od 2016 Zoran radi kao Lead Test Engineer na projektu PACE. Na toj pozicije je odgovoran za design, izgradnju i testiranje detektor elektronike koja se koristi za procesiranje slika oceana.

Zoran je diplomirao elektrotehniku na Concordia University u Montrealu i magistrirao elektrotehniku na Boston University.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.