Image for Naši studenti aktivni na Sljemenu
Naslovnica

26.11.2018

Naši studenti aktivni na Sljemenu

U zimskom semestru u sklopu kolegija Kineziološka kultura, program Pješačenje/planinarenje, naši studenti upoznali su planinarske staze PP Medvednica koje vode do Puntijarke, PD Runolist, Stare lugarnice, Kraljičinog zdenca te Lugareve kuće. Na zadnjem terminu 24.11. pješačili smo do Lugareve kuće do koje vodi lijepo uređena poučna staza Miroslavec s polaskom iz Šestina.
U proljetnim terminima u planu je hodanje do PD Grafičar, Tomislavovog doma, TV tornja, Medvedgrada te posjet iznimno atraktivnoj špilji Veternica.
Veselimo se budućim aktivnostima i upoznavanju Medvednice!

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.