Image for Naši studenti među najboljim studentima prvog natjecanja Hrvatske AI lige
Naslovnica

Naši studenti među najboljim studentima prvog natjecanja Hrvatske AI lige

Bruno Pohovski i Josip Stanešić, naši studenti preddiplomskog i diplomskog studija primijenjenog računarstva, uz bok kolegama s FER-a, a među najboljim studentima na prvom ovogodišnjem natjecanju Hrvatske AI lige.

Prvi zadatak - izrada algoritma koji će automatski prepoznavati dupine na slici napravljen je u suradnji s udrugom Plavi svijet koja se bavi zaštitom velikih kralježnjaka u Jadranu. Cijeli proces pripremljen je i odvijao se na GitHubu. Više pročitajte u članku na linku: bit.ly/3B2wGOQ.

Dečki, čestitamo!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.