Image for Nastupno predavanje u postupku izbora u naslovna znanstveno-nastavna zvanja docenta – dr.sc. Svjetlane Salkičević Pišonić
Naslovnica

Nastupno predavanje u postupku izbora u naslovna znanstveno-nastavna zvanja docenta – dr.sc. Svjetlane Salkičević Pišonić

Zagreb, 05. srpnja 2022. godine.

U skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te Odlukom Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko nastavna zvanja i nastavna zvanja, daje se sljedeća obavijest:

NASTUPNO PREDAVANJE

dr.sc. Svjetlane Salkičević Pišonić

u postupku izbora u naslovno znanstveno - nastavno zvanje docenta u području društvenih znanosti, polje psihologija održat će se u utorak, 12. srpnja 2022. godine s početkom u 10:00 sati

u predavaonici C11 Ruđer Bošković, u prostoru Visokog učilišta Algebra u Gradišćanskoj 24, na temu:

Biološke osnove vidne percepcije u dizajnu

Nastupnom predavanju možete se pridružiti i putem poveznice: Kliknite ovdje da biste se pridružili sastanku Nastupno predavanje održava se pred Stručnim povjerenstvom, nastavnicima i suradnicima Visokog učilišta Algebra, studentima, te drugim zainteresiranim osobama.

Nakon nastupnog predavanja održat će se rasprava koja uključuje postavljanje pitanja kandidatu o izloženoj temi.   

Obavijest o nastupnom predavanju_Svjetlana SP                  

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.