Image for NE odgađaj studiranje, jer imamo PBZ Educa kredite za tebe!
Naslovnica

NE odgađaj studiranje, jer imamo PBZ Educa kredite za tebe!

Privredna banka Zagreb pripremila je posebnu ponudu PBZ Educa kredita za studente Visokog učilišta Algebra namijenjene plaćanju školarine ovisno o smjeru/studiju ili troškova studiranja kao što su smještaj, prehrana, prijevoz i slično. PBZ Educa kredit može se realizirati u kunama ili eurima te bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva. Sve informacije oko ove pogodnosti za studente Visokog učilišta Algebra potraži na sljedećem linku: bit.ly/2OcGMa8.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.