Image for Nositelji smo Erasmus+ projekta ADSEE
Naslovnica

Nositelji smo Erasmus+ projekta ADSEE

Ove smo godine nositelji Erasmus+ projekta ADSEE kojem je cilj Stvaranje korisnih modula obrazovanja i osposobljavanja iz podatkovnih znanosti za netehnička zanimanja. Na projektu su nam partneri University of Amsterdam, TIB - Benutzung der Technischen Informationsbibliothek (German National Library for Science and Technology), Arctur i Fakulteta za informacijske študije (FIŠ) iz Novog Mesta.

17.12. u Algebra LAB-u održan je prvi sastanak projektnih partnera na kojem se raspravljalo o nadolazećim projektnim aktivnostima te implementaciji projekta.

Više o projektu možete pronaći na www.adsee.eu

#adsee

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.