Image for NVAO osiguranje kvalitete
Naslovnica

NVAO osiguranje kvalitete

Visoko učilište Algebra zadovoljilo je visoke standarde sustava osiguravanja kvalitete koje provjerava jedna od pet vodećih europskih akreditacijskih agencija NVAO.

Nizozemsko-flamanska akreditacijska agencija NVAO, jedan od europskih autoriteta u području osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju, ocijenila je Visoko učilište Algebra visokim ocjenama u svim segmentima, posebno naglasivši kvalitetu njezinih stručnih kolegija i suradnju s gospodarskim subjektima.

Ovo je prvi puta da je nad pojedinim hrvatskim visokoškolskim ustanovama provedena vanjska analiza njihovog sustava osiguravanja kvalitete kroz međunarodnu suradnju ostvarenu sa trima visokim učilištima u Hrvatskoj uz podršku Vijeća veleučilišta i visokih škola te Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Cijeli je postupak proveden u okviru nedavno završenog pilot projekta u skladu s pravilima akreditacijske agencije NVAO i europskim smjernicama o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju (ESG).

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.