Image for Ocjene i pohvale
Naslovnica

Ocjene i pohvale

U svim je segmentima nad kojima je obavljena analiza – vizija, politika, rezultati, organizacija i politika unaprjeđenja školovanja – Visoko učilište Algebra ocijenjeno je visokim ocjenama.

Panel međunarodnih stručnjaka kojega je formirao i predvodio NVAO, posebno je pohvalio Visoko učilište Algebra zbog:

  • kvalitete programa te internih procedura osiguravanja kvalitete obrazovanja koje će omogućiti buduću kvalitetnu implementaciju novih programa;
  • nastojanja da se, privlačenjem motiviranih studenata i najboljih predavača, stvori idealna situacija u predavaonici;
  • snažnog partnerstva sa zagrebačkim Fakultetom elektrotehnike i računarstva;
  • sinergije s grupacijom Algebre koja je osnivač Visokog učilišta Algebra, a zbog čega škola raspolaže vrijednim iskustvom u profesionalnoj informatičkoj edukaciji;
  • razrađenog sustava školarina i stipendija koji stimulira one s najboljim potencijalom da se prijave za školovanje na Visokom učilištu Algebra
  • odlične računalne infrastrukture, računalnih radionica i sustava e-učenja;
  • uprave škole koja je svjesna mogućih ekonomskih i financijskih poteškoća u ovom trenutku te je spremna brzo reagirati kako bi se njihov utjecaj smanjio.

Uz navedene pohvale, NVAO je dao i konstruktivne preporuke i smjernice za daljnji razvoj i unapređenje postojećih sustava koji će se mijenjati i razvijati u skladu sa razvojem ustanove, povećanjem broja studenata i studijskih programa.

Evaluacijski izvještaj možete preuzeti ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.