Image for Algebra alumni
Naslovnica

Algebra alumni

Visoko učilište Algebra prati razvoj karijera svojih studenata i nakon što završe studij. Kroz aktivnosti i projekte uključujemo ih u podizanje kvalitete studija, osiguravamo povezivanje s gospodarstvom, potičemo i razvijamo suradnje Visokog učilišta s tvrtkama ili organizacijama u kojima rade bivši studenti.Vrijeme zapošljavanja
 1. Multimedijsko računarstvo
 2. Programsko inženjerstvo
 3. Sistemsko inženjerstvo


Pozicije na kojima su zaposleni alumni:

 1. 45% developeri
 2. 15% inženjeri
 3. 15% sistem i mrežni administrator
 4. 12% projektni menadžer
 5. 9% konzultanti
 6. 5% voditeljska pozicija


Preporuka za studij na Visokom učilištu AlgebraVisina mjesečnih primanja za posao koji obavljaju naši diplomanti:Ocjenjeni odnos nastavnika prema studentima za vrijeme studija:

 1. 81% ocjena 5
 2. 19% ocjena 4


Danas ste:Korisnost znanja dobivenog tijekom studija

 1. 50% ocjena 5
 2. 36,3% ocjena 4
 3. 13,6% ocjena 3

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.