Image for Katarina Bule

Digitalnu karijeru započela je davno prije pojave društvenih mreža i mobilnih aplikacija u jednoj od prvih digitalnih agencija u Hrvatskoj, Novena studio. Veći dio svoje poslovne karijere provela je u Vipnetu vodeći digitalne projekte od strateške važnosti i  implementirajući preko 150 digitalnih marketinških kampanja.

Tijekom telekom karijere posebno se ističu ostvarenja vezana uz rekordnu online prodaju te ostvarenja na području društvenih mreža koja se odnose na njihovo uspješno integriranje u postojeće kanale komunikacije s krajnjim korisnicima i zahtjevne interne procese.

Trenutno radi na poziciji Senior Digital & Social Media Managera za Molson Coors Europe. Odgovorna je za definiranje cjelokupne digitalne strategije Molson Coors Europe, razvoj digitalnog marketinga, te optimalno pozicioniranje brandova na različitih društvenim mrežama i digitalnim platformama. Poseban izazov joj predstavlja digitalna transformacija pivskih brandova na 10 europskih tržišta kroz procese, načine rada i digitalne inovacije.

Podijeli: Facebook Twitter