Image for Misija i vizija
Naslovnica

Misija i vizija

Naša misija

Postojimo jer vjerujemo kako Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u digitalnim tehnologijama za domaće i međunarodne studente.

Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva. U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo:

 1. Visoka vrijednost koja se dobiva za plaćene troškove usluge

 2. Vrhunska kvaliteta obrazovanja

 3. Operativna i organizacijska izvrsnost

 4. Stalni doprinos razvoju društva u kojem živimo

Naša vizija

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente zainteresirane za izgradnju karijere u digitalnim tehnologijama kroz razvoj izvrsnosti u svim područjima našeg rada: infrastrukturi, osoblju, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s industrijom.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Privacy Preference Center

  Google Analytics

  _ga

  Facebook

  _fbp