O nama

O Algebri

Razdoblje koje provedeš na studiju ne smije biti samo kratka pauza, predah između bezbrižnog školskog života i surove budućnosti u kojoj šalješ molbu za molbom za posao, stojiš u redovima na burzi rada, dok se nada da ćeš ikada raditi nešto što te zanima polako gasi.

Prije više od dvadeset godina, shvatili smo da tome moramo stati na kraj. Znali smo da možemo i moramo ponuditi nešto više od toga. Tako je nastala Algebra. Zbog tebe.

Zbog tebe napredujemo i usavršavamo se. Zbog tebe ne prihvaćamo kompromise. Želimo da kod nas otkriješ svoju najbolju verziju. Pronađeš ono što voliš raditi i postaneš izvrstan u tome.

Naravno da smo ponosni na sve nagrade i priznanja. Drago nam je kada drugi prepoznaju naš trud, ali mnogo nam je važnije opravdati tvoje povjerenje.

Pažljivo smo birali predavače koji će te usmjeravati na putu do diplome. Oni su tu da ti prenesu korisna, aktualna i primjenjiva znanja iz svojih područja i učine te stručnjakom pred kojim stoji blistava karijera. Svako predavanje osmišljeno je kao mali, ali značajni korak prema tom cilju. Njihova strast je zarazna. Dopusti da ti ju prenesu.

Vidimo se na kampusu,

Tvoja Algebra

 

Još malo o nama

Nastavni planovi svih studija potpuno su usklađeni sa ECTS bodovnim sustavom (Bolonjska deklaracija) te predstavljaju dio službenog sustava visokog obrazovanja u RH, za što je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa učilištu izdalo više dopusnica (prvu privremenu dopusnicu za rad u lipnju 2008. godine, nakon čega trajnu dopusnicu u 2010., dopusnice za studije multimedijskog računarstva i diplomski studij u rujnu 2012. te dopusnice za oba studija digitalnog marketinga u siječnju 2015.).

Visoko učilište Algebra danas zapošljava preko 100 nastavnika i stručnih suradnika iz akademske zajednice i gospodarstva te sukladno dobivenim ocjenama kvalitete danim u procesu redovite reakreditacije provedene od strane Agencije za znanosti i visoko obrazovanje u 2012., predstavlja jedan od ponajboljih studija u Republici Hrvatskoj.

Mi smo također i prva privatna visokoškolska ustanova kojoj je dodijeljen certifikat za sustav osiguravanja kvalitete od strane Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a i jedini smo stručni studij s certifikatom „Odobreno od FER-a“, koji je posljedica uspješno završenih kontinuiranih provjera kvalitete našeg rada. S ponosom ističemo da smo 2014. proglašeni i za najbolju Microsoftovu partnersku obrazovnu organizaciju u svijetu. Nizozemsko-flamanska akreditacijska agencija NVAO, jedan od europskih autoriteta u području osiguravanja kvalitete izdala nam je potvrdu o zadovoljenju NVAO kriterija kvalitete. Jedina smo visokoškolska ustanova koja ima takvu potvrdu u Hrvatskoj.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.