Image for Po čemu smo drukčiji?
Naslovnica

Po čemu smo drukčiji?

Tri su ključna razloga zašto ćeš izabrati baš nas za stvaranje svoje karijere.

1. Vjetar u leđa

Kod nas ćeš steći znanja za brzo rastuće industrije, bazirane na digitalnim tehnologijama. To znači da na tržište rada krećeš s „vjetrom u leđa” i izabireš karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti. Iako još uvijek postoje brojni poslovi u „staroj” ekonomiji, uvjereni smo da je put prema digitalnoj eri i „novoj” ekonomiji ispravan. Osigurat će ti platformu za osobni razvoj i širom otvoriti vrata prema budućoj karijeri. To možda i najbolje pokazuje podatak da se 96 posto naših diplomanata zapošljava u roku tri mjeseca od završetka studija.

2. Moderna metodologija

Stalno pratimo razvoj tehnologije i osluškujemo stvarne potrebe poslodavaca. Naš studijski program stalno se razvija u skladu s time i hvata korak s napretkom obrazovanja. Prvi smo u Hrvatskoj primijenili moderni pristup kvalifikacijskog okvira i razvili provedbenu metodologiju. Drago nam je što je naš model prihvaćen i ostale ga ustanove počinju primjenjivati, u skladu sa sve raznovrsnijim potrebama poslodavaca i tehnološkoga razvoja.

3. Kvaliteta bez premca

Usmjereni smo prema istinskoj kvaliteti. Ponosni smo na priznanje koje nam je dodijelila Agencija za znanost i visoko obrazovanje, prema kojoj smo Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.