O nama

Po čemu smo drukčiji?

Tri su ključna razloga zašto ćeš izabrati baš nas za stvaranje svoje karijere.

Kod nas ćeš steći znanja za brzo rastuće industrije, bazirane na digitalnim tehnologijama. To znači da na tržište rada krećeš s „vjetrom u leđa” i izabireš karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti. Iako još uvijek postoje brojni poslovi u „staroj” ekonomiji, uvjereni smo da je put prema digitalnoj eri i „novoj” ekonomiji ispravan. Osigurat će ti platformu za osobni razvoj i širom otvoriti vrata prema budućoj karijeri. To možda i najbolje pokazuje podatak da se 96 posto naših diplomanata zapošljava u roku tri mjeseca od završetka studija.

96 posto naših diplomanata zapošljava se u roku tri mjeseca od završetka studija.

Stalno pratimo razvoj tehnologije i osluškujemo stvarne potrebe poslodavaca. Naš studijski program stalno se razvija u skladu s time i hvata korak s napretkom obrazovanja. Prvi smo u Hrvatskoj primijenili moderni pristup kvalifikacijskog okvira i razvili provedbenu metodologiju. Drago nam je što je naš model prihvaćen i ostale ga ustanove počinju primjenjivati, u skladu sa sve raznovrsnijim potrebama poslodavaca i tehnološkoga razvoja.

Usmjereni smo prema istinskoj kvaliteti. Ponosni smo na priznanje koje nam je dodijelila Agencija za znanost i visoko obrazovanje, prema kojoj smo najbolji stručni studij u Hrvatskoj.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.