Image for Po čemu smo drukčiji?
O nama

Po čemu smo drukčiji?

Tri su ključna razloga zašto ćeš izabrati baš nas za stvaranje svoje karijere.

  • Vjetar u leđa
  • Kod nas ćeš steći znanja za brzo rastuće industrije, bazirane na digitalnim tehnologijama. To znači da na tržište rada krećeš s „vjetrom u leđa” i izabireš karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti. Iako još uvijek postoje brojni poslovi u „staroj” ekonomiji, uvjereni smo da je put prema digitalnoj eri i „novoj” ekonomiji ispravan. Osigurat će ti platformu za osobni razvoj i širom otvoriti vrata prema budućoj karijeri. To možda i najbolje pokazuje podatak da se 96 posto naših diplomanata zapošljava u roku tri mjeseca od završetka studija.

  • Moderna metodologija
  • Stalno pratimo razvoj tehnologije i osluškujemo stvarne potrebe poslodavaca. Naši studijski programi stalno se razvijaju u skladu s time i hvataju korak s napretkom obrazovanja. Prvi smo u Hrvatskoj primijenili moderni pristup kvalifikacijskog okvira i razvili provedbenu metodologiju. Drago nam je što je naš model prihvaćen i ostale ga ustanove počinju primjenjivati, u skladu sa sve raznovrsnijim potrebama poslodavaca i tehnološkoga razvoja.

  • Kvaliteta bez premca
  • Usmjereni smo prema istinskoj kvaliteti. Ponosni smo na priznanje koje nam je dodijelila Agencija za znanost i visoko obrazovanje, prema kojoj smo Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj.

  • Do prestižne britanske diplome studirajući u Zagrebu
  • Nakon gotovo trogodišnjeg postupka vrednovanja naših studija i našeg sustava osiguravanja kvalitete, Sveučilište u Londonu odnosno njegova sastavnica Goldsmiths odlučila je našim studentima koji studiraju na engleskom jeziku za gotovo sve naše studijske programe i smjerove dodijeliti po uspješnom završetku studija i svoju diplomu. To je velika prilika jer za šesterostruko manje ulaganje možeš karijeru započeti sa dvije diplome, hrvatskom i britanskom. I to ne sa bilo koje ustanove nego sa prestižnog Sveučilišta u Londonu!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.