Image for Uvodna riječ
O nama

Uvodna riječ

Karijera s vjetrom u leđa

Poštovane kolegice i kolege,

Dozvolite da vam ukratko predstavim studije primijenjenog i multimedijskog računarstva, digitalnog marketinga, dizajna i MBA e-leadership studij. Sve kako biste o izboru obrazovne institucije i karijere odlučivali na temelju relevantnih činjenica i kako bi vaša odluka bila što kvalitetnija.  Želio bih stoga odmah na početku ukazati kako su digitalne tehnologije jedan od najkonkurentnijih izvoznih proizvoda i područje koje u Hrvatskoj, ali i u svijetu bilježi veliki rast prihoda i broja zaposlenih.

Drugim riječima, izborom karijere u propulzivnoj i rastućoj industriji krećete s inicijalnim vjetrom u leđa. Jednako je i s digitalnim marketingom koji je zapravo novi koncept poslovanja koji koristi digitalne kanale kako bi na kreativan i osmišljen način komunicirao proizvod ili uslugu. Digitalni marketing je budućnost marketinga i vjerojatno najzabavniji i najkreativniji posao u području ekonomije koji uopće možete izabrati. Sa studijima/smjerovima dizajna i 3D dizajna dajemo snažan poticaj razvoju kulturnih i kreativnih industrija, oslanjajući se pri tome snažno na digitalne sadržaje koji su osnova audio/video industrije te industrije gaminga. Pri tome vrijedi naglasiti kako je upravo gaming područje koje je u proteklom periodu Covid-19 krize zabilježilo nezapamćeni rast, a rast će i dalje. Konačno, u našem MBA studiju u čijem izvođenju sudjeluju nastavnici s Kelley School of Business, pete najbolje poslovne škole u SAD koja izvodi MBA program već više od 120 godina, pronaći ćete jedinstveni spoj tehnologije, poslovnog upravljanja i leadershipa.

Naši nastavni programi usmjereni su ka stjecanju praktičnog i primjenjivog znanja koje gospodarstvo danas traži. Spomenuta znanja dodatno potvrđuje i međunarodna industrijska certifikacija naših studija i programa, čime je svakom završenom inženjeru računarstva, multimedije ili specijalistu digitalnog marketinga osigurana visoka prepoznatljivost i zapošljivost unutar struke. Naše nastavne programe kontinuirano unapređujemo u skladu s promjenama na tržištu rada, tehnološkim trendovima i potrebama koje donosi budućnost. Tu je našu kvalitetu prepoznalo i Sveučilište u Londonu odnosno njegova sastavnica Goldsmiths koje studentima koji u Zagrebu završe neki od naših studijskih programa na engleskom jeziku dodatno, uz našu, dodjeljuje i svoju diplomu.

Pozivam vas da unutar naše Internetske stranice prepoznate zbog čega smo posebni; kako to naš plan nastave, profesori i stručnjaci iz prakse te međunarodni industrijski certifikati izgrađuju vrhunsku stručnu obrazovnu ustanovu kakva ne postoji u hrvatskom obrazovnom prostoru.

Naposljetku, nije svejedno kakvu karijeru izaberete, i nije svejedno gdje ćete je izgraditi. Dozvolite nam, stoga, da vas kao najbolja hrvatska stručna visokoškolska ustanova povedemo u digitalnu budućnost.

doc.dr.sc. Mislav Balković, prof.v.š.

dekan Visokog učilišta Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.