Image for Obavijest za studente
Naslovnica

Obavijest za studente

Zbog zatvaranja kampusa i izvođenja nastave u virtualnim učionicama Algebra je u suradnji s Adobeom omogućila privremeno korištenje programa poput Adobe Photoshopa, Adobe Ilustratora i Adobe Premiera svim svojim studentima i nastavnicima na privatnim računalima.

Molimo vas, slijedite upute iz privitka na linku: bit.ly/3a7UcgS kako biste pristupili Creative Cloud Desktop aplikacijama na svom osobnom računalu. #ostanidoma #učidoma #algebra

#ostanidoma #učidoma #algebra

ADOBE GUIDE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.