fbpx
Image for OBAVIJEST ZA ZAPOSLENE I STUDENTE o mogućnosti dostave komentara u okviru postupka reakreditacije Visokog učilišta Algebra
Naslovnica

OBAVIJEST ZA ZAPOSLENE I STUDENTE o mogućnosti dostave komentara u okviru postupka reakreditacije Visokog učilišta Algebra

Visoko učilište Algebra prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje, te će tom prilikom vaše visoko učilište posjetiti Stručno povjerenstvo u razdoblju od 22.-24. svibnja 2019. godine.

Želite li dostaviti članovima Stručnog povjerenstva svoj komentar, prijedloge ili primjedbe  na  rad vašeg visokog učilišta ili nekih pojedinaca, pozivamo vas da do 17. svibnja 2019. godine dostavite svoje mišljenje i komentare preko obrasca povjerljive komunikacije, dostupnog  na poveznici:  https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje dostave svoja mišljenja i komentare. Dobivene informacije će se koristiti isključivo u postupku reakreditacije Visokog učilišta Algebra.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.