Image for Obilazak Zagreba za dobrodošlicu studentima na razmjeni
Naslovnica

Obilazak Zagreba za dobrodošlicu studentima na razmjeni

Slavni pisac J.R.R. Tolkien jednom je izjavio „Nisu svi oni koji lutaju izgubljeni.ˮ, misleći pritom na one koji putuju u nepoznate krajeve. Nema sumnje u to da su novi studenti na razmjeni i Erasmus+ studenti na pravome putu jer su dobili priliku doći na studentsku razmjenu na Algebru. Početkom ožujka poželjeli smo im dobrodošlicu i kako bismo im olakšali snalaženje po Zagrebu, Ured za međunarodnu suradnju organizirao je obilazak Zagreba. Naši studenti došli su iz raznih zemalja u Europi, ali i iz Alžira, Jordana, Južne Koreje i Indije.

Želimo da im ovaj semestar na Visokom učilištu Algebra bude nezaboravan!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.