Image for Održan Dan video produkcije na Algebri
Naslovnica

Održan Dan video produkcije na Algebri

Prvi dio dana video produkcije prošao je fantastično. Veliko hvala našem partneru AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. i svima vama zaljubljenicima u foto/video svijet, koji ste se pridružili na video radionici. Drugi dio dana bio je rezerviran za panel diskusiju na temu: „Izazovi u svijetu video produkcije i kako se studenti mogu pripremiti za njih!’, na kojoj su nam se pridružili gosti: Hrvoje Matasović, Iva Šulentić, Vanja Runjić i Bojan Radanović te podijelili s nama svoj know how i tips & trick iz svijeta video produkcije.

Vidimo se na jesen!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.