Image for Održan Virtualni dan preddiplomskih stručnih studija!
Naslovnica

Održan Virtualni dan preddiplomskih stručnih studija!

Jučer su nam se maturanti pridružili u velikom broju na Virtualnom danu preddiplomskih stručnih studija. Postavljalo se puno pitanja prema našim gostima poslodavcima iz tvrtki Rimac automobili, Degordian, Kofein i Good Game Global  koji su odgovarali na pitanja, prenijeli iskustva u radu s našim studentima i zapošljavanju naših alumna.

Ako imate još koju nedoumicu oko odabira studijskog smjera koji je za vas, kliknite na link: bit.ly/32T7OdY i dogovorite motivacijski razgovor s našim kolegama iz prijavnog ureda.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.