Image for Održana konferencija – Kvaliteta 360
Naslovnica

Održana konferencija – Kvaliteta 360

Druga međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ održala se 07.06.2022. godine i okupila je više od 160 sudionika iz Republike Hrvatske i inozemstva koji su u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi hotela Sheraton u Zagrebu, mogli razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta. 

Kroz 14 dinamičnih predavanja sudionicima su se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Na kraju formalnog dijela konferencije, održana je panel rasprava koja je ove godine bila na temu: "Kvalitetno obrazovanje kao temelj kvalitetnog gospodarstva".

Na ovogodišnjoj konferenciji, sudjelovanjem na završnoj panel raspravi, Visoko učilište Algebra je predstavljao dekan doc. dr. sc. Mislav Balković.

Osim formalnog dijela konferencije, sudionici su na kavi dobrodošlice, pauzi za kavu, pauzi za ručak i na after partyu, mogli ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije pa i održati radne sastanke.

Za više informacija, aftermovie i galeriju fotografija posjetite web stranicu konferencije na: https://kvaliteta360.eu/

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.