Image for Održana Međunarodna konferencija – Kvaliteta 360
Naslovnica

Održana Međunarodna konferencija – Kvaliteta 360

Prošli tjedan (17.6.2021.) održana je i Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju - Kvaliteta 360. Nakon otvaranja konferencije od strane organizatora, jedno od prvih predavanja održao je naš dekan - Doc. dr. sc. Mislav Balković na temu „Primjeri dobre prakse osiguravanja kvalitete u visokom školstvu“.

U skladu s ograničenjima na konferenciji se okupilo 100 uzvanika koji su u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije imali priliku za upoznavanjem i izmjenom iskustava te komentiranjem predavanja cijenjenih govornika.

Ostale govornike i njihove prezentacije s konferencije koju je ove godine podržala i Algebra možete pronaći na poveznici: https://lnkd.in/da-iytu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.