fbpx
Image for Održana radionica „Transforming Teaching in Higer Education“
Naslovnica

Održana radionica „Transforming Teaching in Higer Education“

Na besplatnoj jednodnevnoj radionici koju je organizirala tvrtka Advance HE okupilo se preko 40 dekana, prodekana, voditelja odjela za osiguravanje kvalitete te osoba zaduženih za razvoj nastavnih kadrova.
Ovom radionicom Advance HE i Visoko učilište Algebra su htjeli potaknuti promišljanje i aktivnosti koje će pridonijeti dodatnom razvoju kvalitetnog visokoškolskog obrazovanja na hrvatskim visokim učilištima. Kroz tri teme sudionici radionice
su u interakciji s voditeljima diskutirali o mogućim smjerovima razvoja vlastitih ustanova i vlastitih pristupa temeljem najboljih svjetskih iskustava.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.