fbpx
Image for Održane još jedne besplatne zimske radionice za maturante
Naslovnica

Održane još jedne besplatne zimske radionice za maturante

Održane su još jedne besplatne zimske radionice za maturante, druge po redu ove školske godine!

Na sedam različitih radionica iz područja primijenjenog računarstva, digitalnog marketinga i dizajna sudjelovali su maturanti iz cijele Hrvatske, a uvod u svoja bogata znanja i iskustvo osigurali su im Algebrini predavači, priznati stručnjaci navedenih područja.

Maturanti su praznike odlučili iskoristiti produktivno istražujući mogućnosti svoje buduće karijere. Uz mentorstvo naših predavača i u ugodnom međusobnom druženju, mladi umovi željni znanja, stjecali su nove vještine na radionicama Digitalnog marketinga, Etičkog hakiranja, Crtanja za dizajn, TV i video produkcije, Izrade mobilnih aplikacija, Razvoja računalnih igara i 3D modeliranja.

Veselimo se budućim novim ciklusima!

Također, maturanti imaju mogućnost učvrstiti svoja znanja na jednim od predstojećih proljetnih ciklusa priprema za državnu maturu. Sljedeći počinje već u travnju, a više informacija dostupno je na https://www.algebra.hr/drzavna-matura/dm_termini/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.