Image for Održane radionice 3D dizajna za srednjoškolce u Algebri
Naslovnica

Održane radionice 3D dizajna za srednjoškolce u Algebri

Učenici Privatne umjetničke gimnazije iz Zagreba su, od veljače do svibnja ove godine, na visokom učilištu Algebra pohađali besplatne radionice 3D dizajna. Radionica, koju vodi Winton Afrić, predavač na studijima Multimedijskog računarstva i Oblikovanja tržišnih komunikacija na Visokom učilištu Algebra, je fokusirana na stjecanje osnovnih kompetencija iz digitalnog kiparstva.

Polaznici su u sklopu radionice savladali korisničko sučelje programa ZBrush i osnovne alate za digitalno kiparenje. Počevši od primitivnih oblika (kugle) polaznici su vježbali kreirati vlastite skulpture prema promatranju koristeći se raznim kiparskim alatima. Usvojili su metodologiju kreiranja likovnog djela preko oblikovanja primarnih i sekundarnih do tercijarnih formi (detalja). Sve navedeno vježbali su kreirajući nekoliko uradaka prema programu i jedan po vlastitom izboru.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.