Image for Održano gostujuće predavanje – Jelena Janković, nagrađivana fotografkinja
Naslovnica

Održano gostujuće predavanje – Jelena Janković, nagrađivana fotografkinja

Na predavanju 18. 1. iz kolegija “Kreativnost i kreativno izražavanje” za treću godinu studija Digitalnog marketinga, profesorica Nade Kaurin Knežević ugostila je priznatu hrvatsku fotografkinju Jelenu Janković.

Jelena Janković je fotografkinja koja je za svoj rad dobila brojne međunarodne nagrade, izlagala je na mnogo skupnih i samostalnih izložbi od Beograda i Zagreba, preko Budimpešte pa sve do Moskve, gruzijskog Tbilisija i nigerijskog Lagosa.  

Njezine fotografije mogu se pronaći u Rolling Stoneu, National Geographicu, Der Spiegelu, Professional Photographeru, ELLE-u i brojnim drugim svjetski poznatim časopisima. 

U njezinom radu se ističu eksperimentalna, modna i dokumentarna fotografija i ponajviše kazališna fotografija.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.