Image for Održano pilotiranje provedbe majstorskih ispita putem online platforme
Naslovnica

Održano pilotiranje provedbe majstorskih ispita putem online platforme

Na dvije lokacije - 9. veljače u varaždinskoj poslovnici Algebre  i 21. travnja 2022. u Obrtničkoj komori Zadarske županije - uspješno je proveden majstorski ispit preko nove online platforme koja je izrađena u sklopu projekta Erasmus+ Master 4.0: Unaprjeđenje majstorskih ispita.

Ukupno 28 kandidata polagalo je ispit iz gospodarstva, poznavanja propisa o vođenju poslovnih knjiga i propisa o obavljanju obrta. Kandidati su također imali priliku isprobati korištenje nove online platforme u svrhu pripreme majstorskog ispita.

Prema povratnim informacijama kandidata, platforma je pristupačna i jednostavna za korištenje. U provedbi ispita korištena su nova ispitna pitanja koja su također izrađena u istom projektu, a dio su nastojanja Hrvatske obrtničke komore da unaprijedi kvalitetu majstorskih ispita.

Online platforma za provedbu majstorskih ispita izrađena je u sklopu Erasmus+ projekta Master 4.0: unaprjeđenje majstorskih ispita. Projektom Master 4.0 uvodi se potpuno novi pristup u pripremi i provedbi majstorskog ispita. Cilj projekta jest unaprijediti pripremu i provedbu majstorskog ispita unaprjeđenjem ispitnih pitanja i programa te uvođenjem online platforme za pripremu i provedbu majstorskih ispita. Visoko učilište Algebra je u projektu zaduženo za aktivnost razvoja online platforme za provedbu majstorskih ispita.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.