Image for OPEN DAY PLAYTESTING SESSION @ALGEBRA
Naslovnica

OPEN DAY PLAYTESTING SESSION @ALGEBRA

25. 1. u 15 sati dvorane 1-7/Nikola Tesla

Dođite i testirajte računalne igre naših studenata. Dajte nam povratnu informaciju i saznajte više o diplomskom studiju razvoja računalnih igara.

Saznajte iz prve ruke kako funkcionira proces razvoja računalne igre. Pridružite se testiranju,  sudjelujte u natjecanju i osvojite vrijedne nagrade.

  • 15.00 – 16.00 – testiranje računalnih igara Dungeons of Fun i Brawlament
  • 16.00 – 17.00 – testiranje računalnih igara Dungeons of Fun i Brawlament
  • 17.00- 18.00 –  testiranje računalnih igara Dungeons of Fun i Brawlament
  • 18.00 – 18.45 – natjecanje i Instagram natječaj
  • 18.45 – 19:30 – predavanje – “State of the Gamedev” – Victor Popa, predavač na diplomskom studiju razvoja računalnih igara
  • Upišite broj telefona ili mobitela kako bi Vas kontaktirati
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.