Image for Osnivači Talentlyfta o razvoju od fakulteta do… osnivača!
Naslovnica

Osnivači Talentlyfta o razvoju od fakulteta do… osnivača!

Algebrini alumniji – Nikola Biondic i Mario Buntic, vlasnici TalentLyfta u razgovoru za Netokraciju govore o prednostima našeg studija nad znanstvenim studijima, te zašto preporučuju novim generacijam da se odluče za digitalne smjerove. Put njihovog uspjeha od ideje prije 5. godina pa do današnjeg softverskog startupa koji je izrastao u platformu s preko 170 klijenata u 22 države svijeta i zašto su odabrali naše Visoko učilište pročitajte na linku: https://bit.ly/2YnOtjx. Prijave za studij su ovdje: https://bit.ly/3gva3d4.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.