Image for Osvoji stipendiju za Algebrinu međunarodnu zimsku školu za mlade!
Naslovnica

Osvoji stipendiju za Algebrinu međunarodnu zimsku školu za mlade!

Zanima te umjetna inteligencija? Računalna sigurnost? Ili pak digitalni marketing?

Prijavi se na stipendijski natječaj i sudjeluj u Algebrinoj međunarodnoj zimskoj školi za mlade!  Rezerviraj vrijeme od 7. do 25. siječnja 2019., stekni nova znanja, putuj diljem Hrvatske i sve to sa mladima iz cijelog svijeta dok skupljaš ECTS bodove za svoj faks.

Odaberi program:

  • Artificial Intelligence
  • Cyber Security ili
  • Digital Marketing.

Pokaži da zaslužuješ stipendiju i odabrani program pohađaj potpuno besplatno. Ispuni prijavnicu na službenoj stranici do 15. studenoga i očekuj povratnu informaciju mailom.

https://www.algebra.hr/international-school/kampanje/winter-school/scholarships/?utm_source=&utm_medium=article&utm_campaign=&utm_term=151&utm_content=798

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.