Image for Otvoren jedinstveni inovacijski centar – Algebra LAB
Naslovnica

Otvoren jedinstveni inovacijski centar – Algebra LAB

Veliki događaj danas u našem campusu! Otvorili smo Algebra LAB, jedinstveni inovacijski centar koji pomaže tvrtkama, javnim službama i start-up projektima razviti inovativna poslovna rješenja koja će potaknuti konkurentnost gospodarstva.

Investicijom od čak tri milijuna kuna, Algebra je jedina u Hrvatskoj objedinila tri ključna elementa – odjel primijenjenog istraživanja i razvoja u digitalnom području, start-up inkubator s co-working prostorom te inovativnu edukacijsku platformu namijenjenu širenju najnaprednijih tehnoloških i poslovnih znanja.

Na današnjem predstavljanju objavljena je i integracija Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) u Algebra LAB. Od sada, Algebrini studenti i partneri dobivaju novu polugu za razvoj start-up kompanija i jačanje inter-korporativnog poduzetnišva, dok će ZIP-ovi budući korisnici imati priliku raditi u vrhunskom okruženju, uz konstantu tehnološku i poslovnu podršku.

Na otvorenju su nas posjetili brojni predstavnici iz poslovnog, javnog i akademskog svijeta, između ostalih i izaslanik predsjednika Vlade RH te ministar rada i mirovinskog sustava, g. Marko Pavić.

„Respektabilna baza znanja i znanstvenici zaslužni za razvoj digitalnih tehnologija našem inovacijskom centru daju posebnu dimenziju. Algebra LAB postaje prostor kreiranja budućnosti, prostor otvoren za nove, hrabre i kreativne ideje, za rješenja o kojima danas možda i ne sanjamo, a koja će već sutra postati dio našeg poslovanja i našeg života“, istaknuo je Hrvoje Balen, član uprave Algebre u svom obraćanju okupljenima.

Ukratko, Algebra LAB mjesto je za inovacije, kreacije, ideje i snove o budućnosti. Dobro došli!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.