Image for Otvorene prijave za besplatne probne ispite mature: maturanti, provjerite svoja znanja na vrijeme!
Naslovnica

Otvorene prijave za besplatne probne ispite mature: maturanti, provjerite svoja znanja na vrijeme!

Visoko učilište Algebra poziva maturante da se prijave za potpuno besplatne probne ispite za maturu koji će se i ove godine, u skladu s epidemiološkim preporukama, održati ONLINE.  Hrvatski jezik (A i B razina) održat će se u subotu, 29. siječnja 2022. godine. Datumi za matematiku i engleski jezik bit će objavljeni uskoro!

Algebrine probne ispite mature posljednjih je godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata. Čak 99 posto maturanata u istraživanjima proteklih godina izjavilo je kako im je probno polaganje ispita bilo izuzetno korisno u procesu pripreme za važan ispit državne mature.

Probna testiranja provode se u trenutku kada još uvijek ima dovoljno vremena da se sve eventualne rupe u znanju popune; pravovremena procjena znanja i upoznavanje sa situacijom polaganja državne mature, pomoći će maturantima da se bolje nose sa stresom s kojim su neizbježno suočeni dok se pripremaju za taj ključan ispit.

Ovogodišnje pisanje probnih ispita mature u organizaciji Algebre – inače najdugovječniji i najmasovniji projekt provjere znanja maturanata pred ispite državne mature – provest će se u online okruženju, no unatoč tome maturantima će pružiti jedinstvenu priliku da provjere svoja znanja iz obaveznih predmeta i da se usporede s vršnjacima baš kao na pravoj državnoj maturi. Također, online format pruža mogućnost testiranja još većem broju maturanata koji prethodnih godina nisu mogli sudjelovati zbog udaljenosti od centara gdje su se provodili probni ispiti.

Za prijavu i ostale pojedinosti probnih ispita potrebno je otvoriti stranicu: https://www.algebra.hr/drzavna-matura/kampanje/probni-ispiti-mature/. Polaganje probnih online ispita je besplatno, ali je prijava obavezna!

Tijekom probnih ispita u organizaciji Algebre, maturante očekuju zadaci koje su pripremili pomno odabrani srednjoškolski profesori s velikim iskustvom u pripremi učenika i samom procesu državne mature. Svoj postignuti rezultat maturanti će vidjeti odmah po pisanju pojedinog ispita, a nakon nekoliko dana dobit će analizu rezultata i usporedbu s ostalima u generaciji.

PRIJAVI SE NA PROBNE ISPITE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.