Image for Počela Algebrina međunarodna ljetna škola
Naslovnica

Počela Algebrina međunarodna ljetna škola

Jučer smo u Algebra LAB-u pružili dobrodošlicu Algebrinim međunarodnim studentima, koji će s nama provesti 3. tjedna. Algebrina međunarodna ljetna škola se održava od 7.- 27.7. u Zagrebu i Šibeniku gdje će

studenti razvijati nove vještine te steknuti  nova poznanstva i iskustva kroz sljedeće programe: Digital marketing, Cyber Security, Mobile Application Development, Digital Sculpting Fundamentals, Data Driven Storytelling i Artificial Intelligence.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.